Työmuodot

Lapsityö

Seurakunnallamme on omat huone alakerrassa lasten ja lastenmielisten käyttöä varten. Rukouksemme on, että seurakuntaamme voisi liittyä lisää lapsiperheitä. Toiminta lasten kanssa muokkautuu sen mukaan, mitä perheiden tarve on. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos olet tulossa lasten kanssa seurakuntamme tilaisuuksiin. Otamme mielellämme vastaan ideoita, minkälainen järjestely palvelisi teidän perhettänne parhaiten. 

Pienryhmätoiminta

Viime vuonna 2019 seurakunnassamme alkoi kolme pienryhmää, jotka kokoontuivat sekä kirkon tiloissa että kodeissa. Kerran kuussa torstaisin kokoonnuimme yhdessä rukoilemaan. 

Korona-tilanteen takia pienryhmät joutuivat maaliskuussa tauolle. Pienryhmä toimi kuitenkin pienemmässä mittakaavassa kirkolla Korona-tilanteen hieman helpotettua. Tarkoituksena olisi aloittaa mahdollisuuksien mukaan pienryhmätoiminta uudelleen heinäkuun jälkeen. Jos olet kiinnostunut pienryhmätoiminnasta, niin voit olla yhteydessä 

p. 040 0174061 tai p. 040 5768366 

Pienryhmänä olemme myös kokoontuneet rukoilemaan kirkon toimitiloissa ma-ke aamuisin klo 6. Aamurukoukset ovat tauolla heinäkuun ajan.

Lisää tietoa p. 0407453814

Keskiviikkoisin klo 12 on kokoontunut Päiväpysäkki, jonne on saanut tulla nauttimaan yhdessäolosta ja kahvittelusta.  Keskiviikkoisin seurakunnan tiloissa on myös kokoontunut klo 18 avoin Raamattu piiri. Keskiviikon toiminta on ollut Korona-tilanteen takia tauolla. 

Lisää tietoa p. 0400174061, p. 0407453814

Keidaskaffila ja soppakeidas sekä EU ruoka-avun jakaminen lauantaisin klo 14

Lauantaisin klo 14 ollaan kokoonnuttu hartaushetkeen ja sen jälkeen ollaan nautittu joko kahvittelusta tai kerran kuussa keittoateriasta. Tilaisuuden jälkeen ollaan jaettu ruoka-avustuksia. Tämän kevään aikana ruoka-apu on toiminut hyvin pienessä mittakaavassa, ja Keidaskaffiloita tai soppakeidasta ei ole pidetty. Tarkoituksena on palata normaaliin toimintaan heinäkuun jälkeen. 

Lisää tietoa p. 0407453814